Ålands Rabatten är ett häfte innehållande olika rabatter och erbjudande över hela Åland. För dig som köpt häftet ska du enkelt kunna tjäna tillbaka det du betalat för häftet. Det finns något för alla i olika kategorier som; mat, restaurang, bil, kläder, nöje, hem m.fl.

Hur fungerar det?

För dig som säljer det

Det är alltid 100% returrätt vilket betyder att det är helt riskfritt för föreningar och skolklasser att sälja det. Man kan bara gå på plus. Om du lyckas sälja ett får du 50%, alltså 9€. Du kan göra en bokning av häften via denna länk.

För dig som köper det

Du kan snabbt kunna tjäna tillbaka de pengar du köpte häftet för via alla olika rabatter och erbjudande. Det finns något för alla. Allt från mat till reservdelar. Kom ihåg att ha med häftet ifall du tän ker nyttja en kupong.

För dig som vill vara med

Om du som företag vill vara med i häftet kan ni enkelt göra en intresseanmälan via denna länk. Det är helt kostnadsfritt att vara med i häftet. Det enda ni behöver kunna erbjuda är 3 eller 6 stycken kuponger/erbjudanden i häftet. Till exempel på erbjudanden som andra företag har valt: 2 för 1, 10-50%, köp för x€ och få y på köpet. Kontakta för mer information.

Tack för att du vill vara med och stödja föreningslivet på Åland!